Pide ve Lavaşlık
İÇİNDEKİLER
Buğday Unu -Antioksidant (Ascorbik Acid E300)
Max. Kuru Mad. % Kül : 0,66
Min. Kuru Mad. % Protein : 10.5
Tarım ve K.İ Bakanlığının 5179 sayılı 12.01.2010 Tarih ve 42.00428-G00011-5 sicil nosu ile üretilmiştir.
Son Tüketim Tarihi : Üretim Tarihinden itibaren 9 aydır.
Bu Ürünü Denediniz mi?
☆
☆
☆
☆
☆
Bu Ürünün Puan Ortalaması
☆
☆
☆
☆
☆
Puanınız Alınmıştır. Teşekkür Ederiz.
Özel Amaçlı Buğday Unu
- Rutubetsiz serin ve kapalı yerlerde ızgara üzerinde muhafaza edilmelidir.
- Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliğine Uygundur.