Bizi Takip Edin
Dil Seçimi TR EN

ÜRÜNLER

ANASAYFA » ÜRÜNLER » Pide ve Lavaşlık

Pide ve Lavaşlık

İÇİNDEKİLER 


Buğday Unu -Antioksidant (Ascorbik Acid E300)

Max. Kuru Mad. % Kül : 0,66

Min. Kuru Mad. % Protein : 10.5 


Tarım ve K.İ Bakanlığının 5179 sayılı 12.01.2010 Tarih ve 42.00428-G00011-5 sicil nosu ile üretilmiştir.

Son Tüketim Tarihi : Üretim Tarihinden itibaren 9 aydır. 

Bu Ürünü Denediniz mi?

Bu Ürünün Puan Ortalaması

Puanınız Alınmıştır. Teşekkür Ederiz.

Ürünü Paylaş

Özel Amaçlı Buğday Unu

  • Rutubetsiz serin ve kapalı yerlerde ızgara üzerinde muhafaza edilmelidir.
  • Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliğine Uygundur.